Lionel Messi fejrer sin tilbagevenden til Paris Saint-Germain med et mål mod Angers

PSG udvidede deres føring i Ligue 1 til seks point med en 2-0 hjemmesejr over Angers, da Lionel Messi fejrede sin tilbagevenden til den hjemlige konkurrence med et mål i anden halvleg efter VM. Den 35-årige tog en lang pause efter at have scoret syv mål under VM, som Argentina vandt ved at slå Frankrig på straffespark i finalen. Men han vendte tilbage til træning i Paris for en uge siden og var tilbage i start-11 i en Paris Saint-Germain-trøje til kampen mod de nederste Ligue 1-hold. Messi var med til at score det første mål og scorede det andet, da Paris Saint-Germain slog Angers 2-0 på Parc des Princes.Argentina Hjemme Trøjer 2022

Messi blev hyldet af Parc des Princes-fansene og scorede fra tæt hold i det 72. minut for at øge Hugo Ekitikes føring i første halvleg og give PSG 47 point efter 18 kampe. Christophe Galtier var i stand til at tilbagekalde Messi og Neymar for at forberede sig til bunden af tabellen Angers efter et 3-1-nederlag af titelrivalen Lens i deres sidste ligakamp. Lens forblev andenpladsen, men tabte to point i uafgjort 2-2 mod det kæmpende Strasbourg, hvor alle mål blev scoret før pausen.

Neymar troede, han havde tilføjet et tredje mål, men blev udelukket for offside. Mbappe og Messi mødes igen i weekenden i Rennes på søndag. Det var ikke frontløberens bedste præstation, men Messi, hans sædvanlige indflydelsesrige jeg, viste sig at være nattens game-changer. "Det var den kamp, vi havde brug for, med tre point tilbage. Scoring gav mig selvtillid, og jeg var nødt til at fortsætte," sagde Ekitik. Derudover bar Messi og hans Paris Saint-Germain-holdkammerater, herunder den brasilianske stjerne Neymar, billige trøjer som hyldest til afdøde Pele i opvarmningen før kampen.