Torino slog Milan 2-0 på hjemmebane

Den 12. runde af den italienske fodboldliga fortsatte den 30. AC Milan lukkede to mål ind på to minutter og tabte 1:2 ude til Torino. Lazio blev vendt af Salernitana 1:3 på hjemmebane.

Kampen mellem Torino og Milano er i søgelyset, da en sejr i Torino vil binde Milan i point. I begyndelsen af ​​kampen angreb Torino hurtigt, og Milan modtog tre gule kort inden for 15 minutter. Stillingen på 0:0 fortsatte indtil anden halvleg. I det 58. minut skubbede Casey Izzo ned i straffesparksfeltet. Dommeren dømte straffespark. Belotti tog straffesparket og scorede bolden, og til sidst brød dødvandet. I det 69. minut lavede Ansaldi et indlæg fra venstre i straffesparksfeltet. Forsvarsspilleren headede bolden og sendte bolden direkte til Berengers fødder. Sidstnævnte sendte bolden ind i det øverste højre hjørne af målet, og Torino udbyggede sin føring . ronaldo trøje I det 81. minut klappede Romagnoli til dommeren, fordi han var utilfreds med dommerens straf og blev udvist med et rødt kort. I sidste ende besejrede Torino Milan 2:0 på hjemmebane og udlignede med Milan med en samlet score på 56 point.

Lazio, som har været ustabil i denne sæson, tog føringen i slutningen af ​​første halvleg ved Zacanis mål, men spildte i anden halvleg ikke kun muligheder for at udbygge deres føring, men kollapsede også i forsvaret under det gæstende holds kontraangreb, og var bl.a. scorede tre mål af Salernitana og tabte til sidst 1:3. billige fodboldtrøjer

Derudover slog Atlanta Empoli 2:0 på udebane samme dag, Fiorentina besejrede Spezia 2:1 på udebane, Cremonese og Udinese scorede uafgjort uden mål.